VERTEX

Croatian English German Hungarian

Jelovnik

 

Cjenik jela                          Cjenik menija za proslave

 

Gradska kavana »Lovac« u svom širem okruženju pola je stoljeća poznata i kao mjesto na kojem se u svako doba godine za svaku priliku može odabrati kako jelovnik obojen lokalnim koloritom okusa, tako i jelovnik internacionalnog tipa, uz posebnu ponudu kulinarskih specijaliteta iz Međimurja.

  jelovnik 15 jelovnik 14 jelovnik 13a

  jelovnik 12 jelovnik 11 jelovnik 10

Gradska kavana »Lovac« - u skladu s ugledom kuće koja posluje već pola stoljeća – na listi svojih specijaliteta pak ima i takve delicije kao što su guščja jetra iz pongvice ili sablju „Zrinski“sljubljenu s junećim beefsteakom, puretinom i domaćom slaninom iz dima. Jela sa roštilja, peka, beefsteak odresci te bogati izbor međimurskih jela i ostalih specijaliteta kuće mjerilo su kvalitete za šire ugostiteljsko okruženje, a takav je i u skladu s imenom kuće – jelovnik »lovačkog štiha« s jelima od mesa divljači.

jelovnik 09 jelovnik 08 jelovnik 16
Nudi se srneći odrezak s gljivama, punjeni jelenji odrezak ili – ako se ne možete odlučiti za samo jedno jelo – rješenje je lovačka plata , koju ne treba opisivati, već kušati. Popularna jela bazirana na tjesteninama i Pizza, također su u ponudi kuhinje »Lovca«, a onima koji preferiraju vegetarijansku kuhinju – također se izlazi u susret.

Vegetarijanski jelovnik obuhvaća više vrsta jela od povrća,a tu je i Junior menu predviđen za djecu.

 jelovnik 05jelovnik 06 jelovnik 04

Premda duboko na kontinentu, Gradska kavana »Lovac« svojim gostima nudi i riblje specijalitete iz slatke (šaran, smuđ, pastrva), ali i iz slane vode (oslić, lignje).

jelovnik 03 jelovnik 02 jelovnik 01

jelovnik 07

Umake i priloge te salate koje kuhari »Lovca« umješno kombiniraju sa svim jelima ne treba ni opisivati, no s liste desertnih jela svakako treba izdvojiti domaće međimurske kuhane štrukle, domaću kukuruznu zlevanjku,pohane jabuke ili palačinke kavane »Lovac«.

Osim bogate a la carte ponude, jela s roštilja, pizze ,svečanih ručkova i proslava u Gradskoj kavani Lovac nude Vam svakodnevni topli obrok te mogućnost cateringa!